Sunday, January 14, 2007

Rosmariiniperunat


Ostin lohimedaljonkeja ja kotona sitten mietin miten ne valmistaisin. Kaapista löytyi yllättäen purkki vihreää pestoa ja samassa resepti syntyi. Kalan kanssa teen usein rosmariiniperunoita. Perunat lohkotaan, öljytään oliiviöljyllä, suolataan merisuolalla ja maustetaan reilusti rosmariinilla. Levitetään pellille ja laitetaan uuniin 200 asteeseen tunniksi.

Vartin kuluttua lohimedaljongit asetellaan öljyttyyn vuokaan ja laitetaan uuniin ruskistumaan. Kymmenen minuutin kuluttua medaljongit maustetaan suolalla ja runsaalla rosepippurilla ja vuokaan lisätään kaksi tomaattia renkaina ja purkki vihreää pestoa. Kalan annetaan vielä kypsyä siihen asti kun perunat ovat valmiit, elikkä noin puoli tuntia.

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home